Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Cs veu en la vaga general una “coacció” per als que volen “ser lliures a Catalunya”

ACN Barcelona.-El president del grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, creu que la vaga general és una “coacció” per als que volen “ser lliures a Catalunya”. Carrizosa considera que Barcelona […]

Avatar
Agències 18/10/2019

ACN Barcelona.-El president del grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, creu que la vaga general és una “coacció” per als que volen “ser lliures a Catalunya”. Carrizosa considera que Barcelona és avui el “punt de reunió” de columnes separatistes que volen modificar les “normes de la democràcia alterant la convivència”. “No ho aconseguiran”, els ha advertit. Per això, demana desprendre’s de Torra, que “enverina” la societat catalana amb “tota la potència de les institucions de la Generalitat” i amb “tots els poders de l’Estat a Catalunya”, que utilitza “contra tots els catalans”. El president del grup parlamentari veu “normal” que la justícia belga deixi en llibertat a Puigdemont i insta l’expresident a respondre dels seus actes “davant d’Espanya”.

Carrizosa ha tornat a reclamar a Sánchez “aplicar la Constitució” a Catalunya amb el 155 i deixar de “consentir” les accions de Torra, que “amenaça i coacciona la major part dels catalans”. “Demanem que s’assegui i acordi amb nosaltres mesures per evitar enverinar la societat a través dels mitjans, de l’ensenyament, que posa els joves en peu de guerra, i fent un ús polititzat dels mossos”, ha afegit. En aquest sentit, ha garantit al PSOE que tindrà la col·laboració de Cs per arreglar “parar els peus dels totalitaris” que pretenen esborrar-los del mapa polític català i que els volen “silenciosos i acatant”