Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Cs, sobre l’ICF: “El PSC hauria de fer d’oposició en comptes de blanquejar totes les martingales del separatisme”

ACN Barcelona.-El portaveu de Cs al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha criticat aquest diumenge el PSC per considerar legal que el Govern utilitzi l’ICF per avalar les fiances del Tribunal […]

Avatar
Agències 25/07/2021

ACN Barcelona.-El portaveu de Cs al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha criticat aquest diumenge el PSC per considerar legal que el Govern utilitzi l’ICF per avalar les fiances del Tribunal de Comptes. “El PSC hauria de fer d’oposició en comptes de blanquejar totes les martingales de l’independentisme”, ha etzibat Martín Blanco. “El més fàcil seria fer com el PSC, que mira cap a un altre costat. Però des de Cs no ens sembla legal i per això ho denunciem davant la Fiscalia”, ha recordat el portaveu de Cs. “I molt legal no deu ser quan tres del consellers de l’ICF ja han dimitit”, ha apuntat Martín Blanco, que també ha carregat contra la ponència del PSOE per al seu 40è Congrés: “Amb aquesta Espanya multinivell pretenen crear una Espanya de privilegiats”.

“Es tracta d’una idea contrària a l’Espanya de ciutadans lliures i iguals. Volen fer una Espanya amb diferents nivells de ciutadania i aquelles comunitats autònomes governades per partits nacionalistes tindran privilegis”, ha alertat el portaveu de Cs al Parlament. “Demanem a Sánchez que tingui ben present que Espanya és una nació de ciutadans lliures i iguals. Ha de vetllar per la solidaritat i acabar amb els beneficis per al separatisme”, ha conclòs Martín Blanco.