Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Cs reclama “la implicació” del Govern per crear una planta de bateries elèctriques a Catalunya

ACN Barcelona.-Cs demana la implicació del Govern per crear una planta de bateries elèctriques a Catalunya. El portaveu de la formació al Parlament, Nacho Martín Blanco, insta el futur executiu […]

Agències 28/03/2021

ACN Barcelona.-Cs demana la implicació del Govern per crear una planta de bateries elèctriques a Catalunya. El portaveu de la formació al Parlament, Nacho Martín Blanco, insta el futur executiu a desenvolupar “un pla específic que incentivi la utilització de cotxes elèctrics i la creació de punts de recàrrega per a vehicles”. Per això, Martín Blanco ha anunciat aquest diumenge la presentació d’una proposta de resolució (PR) que té com a objectiu “reclamar l’adopció de mesures urgents per a rellançar l’economia catalana” i celebrar –en el termini d’un mes- un debat específic a les comissions d’economia i empresa al Parlament per a plantejar les polítiques necessàries que facilitin la instal·lació d’una planta de bateries a Catalunya.

“És el moment d’actuar de manera decidida i responsable perquè estem un procés de decadència econòmica a Catalunya”, ha advertit el portaveu de Cs, que ha culpabilitzat els partits independentistes i les seves ‘baralles internes’ “del declivi econòmic de Catalunya”. Finalment, Martín Blanco ha insistit en criticar la “deixadesa de funcions” del Govern amb la seva absència a l’acte de Seat. “La Generalitat ha de liderar i proporcionar estabilitat, i això ara mateix no passa. En comptes de reduir la incertesa, el Govern l’augmenta amb les seves decisions”, ha conclòs el portaveu de la formació liberal.