Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Cs reclama al govern de Colau incrementar el fons extraordinari d’ajudes d’emergència social per a menors

ACN Barcelona.-Ciutadans reclama al govern d’Ada Colau incrementar el Fons Extraordinari d’Ajuts d’Emergència Social d’Infants de 0-16 anys, l’ajut extraordinari que concedeix l’Ajuntament de Barcelona a famílies en situació de […]

Avatar
Agències 16/04/2020

ACN Barcelona.-Ciutadans reclama al govern d’Ada Colau incrementar el Fons Extraordinari d’Ajuts d’Emergència Social d’Infants de 0-16 anys, l’ajut extraordinari que concedeix l’Ajuntament de Barcelona a famílies en situació de vulnerabilitat. La portaveu adjunta de Cs al consistori, Marilén Barceló, ha presentat un prec al govern municipal on sol·licita que de manera “urgent” s’incrementi el fons per a menors, un dels col·lectius “més vulnerables”. La formació demana, concretament, que s’ampliï l’ajuda que reben les famílies amb més d’un fill de manera que rebin 100 euros per cada fill. Actualment les famílies que reben diners del fons perceben 100 euros pel primer fill però 75 pel segon i 50 pel tercer i successius.

Així mateix, Ciutadans ha sol·licitat la creació d’un grup de treball conformat per representants de les entitats socials de la Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCAT) i dels diferents grups municipals per a acordar mesures a curt, mitjà i llarg termini per a fer front a les necessitats dels menors de la ciutat. “Necessitem fer un esforç col·lectiu per no deixar enrere a cap menor”, ha apuntat la regidora, que ha insistit en la necessitat de “no repetir els errors que es van cometre durant la crisi econòmica del 2008”.