Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Cs reclama actuacions contra el frau elèctric a la zona oest de Figueres per nous talls de llum

ACN Figueres.-El portaveu de Cs a Figueres, Héctor Amelló, ha entrat una instància a l’Ajuntament demanant a l’equip de govern que actuï contra el frau elèctric a la zona oest […]

Avatar
Agències 28/06/2019

ACN Figueres.-El portaveu de Cs a Figueres, Héctor Amelló, ha entrat una instància a l’Ajuntament demanant a l’equip de govern que actuï contra el frau elèctric a la zona oest per nous talls de llum “de fins a tres hores en plena onada de calor”. La formació taronja assegura que no es pot tolerar que amb les altes temperatures els veïns no tinguin electricitat i “no puguin refrigerar medicaments o connectar aparells d’aire”. Per això, ha reclamat “l’activació immediata” dels plans per detectar els fraus i que es demani a l’empresa subministradora que actuï. També que s’insti al Govern de la Generalitat “a complir amb la resolució 355/XII” sobre l’impuls de mesures per augmentar la seguretat en certs barris de Figueres –presentada per Ciutadans-, en la qual s’incloïa el desplegament d’operatius de control i inspecció amb periodicitat quinzenal.

La resolució, recorden, també contemplava el desplegament d’operatius mensuals de prevenció, detecció i control de cultiu de marihuana i tràfic de drogues o la implementació d’un “pla de xoc integral” que coordini tots els cossos i forces de seguretat i els serveis socials.