Dijous, 2 d'Abril de 2020 - Edició 616
La República

Cs dóna suport a la pròrroga de l’Estat d’alarma per “lleialtat” malgrat la “inacció” de l’executiu

ACN Madrid.-La diputada de Cs María Muñoz ha anunciat aquest dimecres des de la tribuna del Congrés el suport de la seva formació a la pròrroga de l’Estat d’alarma. Un […]

Avatar
Agències 25/03/2020

ACN Madrid.-La diputada de Cs María Muñoz ha anunciat aquest dimecres des de la tribuna del Congrés el suport de la seva formació a la pròrroga de l’Estat d’alarma. Un gest –ha dit- que demostra el caràcter “lleial” i el “sentit d’Estat” de la seva formació. Malgrat que ha criticat que la “inacció” del govern espanyol ha posat en “perill” les persones, ha apuntat que el seu deure ara és “mostrar lleialtat als espanyols, al govern de la nació, i a les persones que estan lluitant”.

“Cal remar tots junts per salvar totes les vides i llocs de treball que puguem”, ha dit, i “els espanyols poden tenir clar que trobaran sempre Cs al costat de les solucions, al costat correcte de la història”. Muñoz s’ha mostrat esperançada que la crisi del coronavirus acabi reforçant la “unitat” de l’Estat, i ha reclamat a l’executiu espanyol que aporti “seguretat” als ciutadans fent comparèixer els ministres al Congrés i enviant un informe al Congrés sobre les actuacions adoptades.La portaveu de Cs també ha aprofitat la seva intervenció per retreure a la presidenta del Congrés que hagi convocat un ple presencial (malgrat que la majoria de diputats han votat telemàticament) per aprovar el decret d’alarma, i no hagi estat capaç d’activar una altra solució per evitar el perill de contagi.

Relacionats