Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Cs diu que treballarà en “combinacions” amb el PP perquè “no es perdi cap vot constitucionalista” als comicis catalans

ACN Madrid.-La portaveu de Cs, Melisa Rodríguez, ha afirmat que el partit liberal treballarà amb el PP perquè “no es perdi cap vot constitucionalista” a les eleccions catalanes. Després dels […]

Avatar
Agències 13/07/2020

ACN Madrid.-La portaveu de Cs, Melisa Rodríguez, ha afirmat que el partit liberal treballarà amb el PP perquè “no es perdi cap vot constitucionalista” a les eleccions catalanes. Després dels mals resultats obtinguts per la coalició PP+Cs als comicis del País Basc, Rodríguez ha dit que posaran sobre la taula totes les “eines possibles” i treballaran “perquè els constitucionalistes a Catalunya estiguin representats i cap vot vagi a les escombraries”. “És moment de sumar”, ha remarcat. Cs ha defensat que la fórmula de coalició a Euskadi era la “millor” i ha atribuït el mal resultat a l’auge del nacionalisme, “blanquejat” pel govern espanyol amb els pactes als quals arriben en l’àmbit estatal.

A banda, Rodríguez ha criticat que el president del Govern, Quim Torra, “no ha fet els deures” a Lleida i ha demanat al govern espanyol actuï i plantegi què fer. Segons Cs, el Govern està només “còmode en el conflicte” i, per això, no ha actuat amb la “celeritat” i “previsió” amb la qual hauria d’haver-ho fet.Segons Cs, a Galícia i a l’Aragó sí que es va actuar “en temps i forma” i, per això, no s’ha arribat a la situació que hi ha a Catalunya.