Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Cs demanarà que el Parlament reactivi la comissió d’estudi sobre la gent gran

ACN Barcelona.-El grup parlamentari de Ciutadans ha anunciat que presentarà un escrit a la Mesa del Parlament perquè es reactivi la Comissió d’estudi de les Polítiques per al Millorament de […]

Avatar
Agències 12/04/2020

ACN Barcelona.-El grup parlamentari de Ciutadans ha anunciat que presentarà un escrit a la Mesa del Parlament perquè es reactivi la Comissió d’estudi de les Polítiques per al Millorament de la Qualitat de Vida de la Gent Gran, suspesa per la crisi sanitària. La formació taronja ha explicat que l’objectiu de la comissió és “donar resposta a les necessitats urgents en polítiques d’envelliment” i han subratllat que en les darreres sessions s’havia posat de manifest “deficiències com la falta de detecció, la implementació de més mesures necessàries en l’atenció o la llarga espera en la tramitació de places”. Ara, amb el coronavirus, consideren que la situació “s’ha agreujat” i aposten per reactivar la comissió.

A més, Ciutadans ha recordat que el termini límit que es va pactar amb la resta de grups per elaborar un informe final estava previst per al mes de maig.Ciutadans ha remarcat que la comissió es va crear a petició seva i la van aprovar tots els grups excepte la CUP-CC.