Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Cs demanarà la compareixença del rector de la UPC al Parlament perquè es comprometi a “respectar la pluralitat”

ACN Barcelona.-El president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, ha assegurat aquest dilluns que demanarà la compareixença al Parlament del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), […]

Avatar
Agències 13/09/2021

ACN Barcelona.-El president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, ha assegurat aquest dilluns que demanarà la compareixença al Parlament del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Daniel Crespo. En una publicació a Twitter, el líder de la formació liberal a Catalunya ha afirmat que volen que la UPC es comprometi a “respectar la pluralitat dels alumnes i professors”. També perquè informi dels motius que han portat la UPC a personar-se contra la decisió del TSJC amb el repartiment d’exemplars de les PAU en català, castellà i aranès. La piulada de Carrizosa s’ha produït després que la vicerectora de qualitat i política lingüística de la UPC, Núria Pla, hagi presentat la dimissió.

Segons ha dit el rector, Núria Pla ha presentat la dimissió “per tal d’evitar que les interpretacions d’una piulada publicada al seu compte personal de Twitter puguin afectar la institució”. Pla va fer una publicació a Twitter durant la Diada on deia “Ganes de foc, de contenidors cremats i d’aeroport col·lapsat”.