Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Cs demana una reunió “urgent” del consell d’administració de Barcelona Activa per posar en marxa polítiques d’ocupació

ACN Barcelona.-Ciutadans demana una reunió “urgent” del consell d’administració de Barcelona Activa en el context de crisi generada per la covid-19. En una carta, Luz Guilarte sol·licita a Jaume Collboni […]

Avatar
Agències 15/04/2020

ACN Barcelona.-Ciutadans demana una reunió “urgent” del consell d’administració de Barcelona Activa en el context de crisi generada per la covid-19. En una carta, Luz Guilarte sol·licita a Jaume Collboni la convocatòria extraordinària del consell per avaluar i consensuar mesures d’ocupació a la ciutat. Guilarte insisteix que calen polítiques que possibilitin “una ràpida recuperació i activació de l’ocupació a la ciutat”. Cs també avança que proposarà al govern municipal replantejar inversions municipals previstes que “no responguin a l’emergència social i econòmica”.

La regidora també és partidària de permetre flexibilitzar els criteris d’estabilitat pressupostària i la regla de despesa. “És el moment que l’administració faci el major esforç i destini tots els recursos que siguin necessaris a la protecció dels més perjudicats”, apunta.Així mateix, la líder liberal al consistori recorda que el seu grup ja va presentar al govern municipal un pla de xoc i un altre post covid-19 en l’àmbit econòmic. Entre altres, es demanava anul·lar els increments de taxes aprovats al gener i implementar un pla per reforçar el teixit empresarial de la ciutat.