Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Cs demana que es persegueixin judicialment els “insults i amenaces” contra personal sanitari

ACN Barcelona.-Cs condemna els “insults i amenaces” contra personal sanitari que lluita a primera línia contra la covid-19 i demana que es persegueixin judicialment aquestes actituds. En un comunicat, el […]

Avatar
Agències 16/04/2020

ACN Barcelona.-Cs condemna els “insults i amenaces” contra personal sanitari que lluita a primera línia contra la covid-19 i demana que es persegueixin judicialment aquestes actituds. En un comunicat, el partit taronja també reclama al Govern que vetlli per la dignitat d’aquests treballadors assenyalats. “Es tracta de manifestacions menyspreables que han rebut només per tornar als seus domicilis després de passar hores i hores treballant”, ha lamentat la diputada de Cs Noemí de la Calle. Tot i així, la diputada ha destacat que es tracta de conductes minoritàries ja que la majoria de professionals sanitaris “han despertat una onada d’admiració a tot el món”.

De la Calle ha afirmat que moltes de les persones “assetjades i insultades” han de seguir anant a treballar cada dia en molts casos sense disposar de suficient material de protecció contra el coronavirus.El també diputat de Cs Dimas Gragera ha manifestat que “el millor aplaudiment que poden rebre és el de el respecte i la consideració”. I ha assegurat que, si cal, “s’haurien d’emprendre accions legals contra aquells qui assetgin o difamen a aquests treballadors i donar-los cobertura legal”.