Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Cs acusa l’Ajuntament de Barcelona de censurar-los una campanya publicitària i el consitori ho nega

ACN Barcelona.-El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha acusat l’Ajuntament de Barcelona de censurar l’acció de publicitat exterior de la seva nova campanya. El partit ha explicat que l’empresa contractada […]

Avatar
Agències 16/06/2021

ACN Barcelona.-El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha acusat l’Ajuntament de Barcelona de censurar l’acció de publicitat exterior de la seva nova campanya. El partit ha explicat que l’empresa contractada per fer la tasca ha rebut un requeriment del consistori exigint “el canvi de la creativitat de la campanya o la seva retirada immediata”. La campanya porta per nom ‘Parlant Clar’ i es fa coincidint amb l’equador del mandat. Així, unes de les accions que preveia era la publicitat exterior. Des de Cs lamenten que “s’intenti censurar” una campanya que compleix “amb tots els requisits legals” i avisen, que si es duu a terme aquesta “amenaça”, prendran les corresponents mesures legals.

Des de l’ajuntament neguen haver demanat a l’empresa contractada, ni a Ciutadans, la retirada de cap anunci. De fet, fonts municipals consultades per l’ACN, expliquen que la creativitat en aquest tipus d’espais “no requereix de cap autorització”. “Ciutadans ha contractat una campanya de publicitat a cartelleres de gran format en parets mitgeres de la ciutat, no és cert que el consistori hagi fet cap requeriment”, asseguren.