Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Creu Roja repartirà joguines a més de 25.000 infants vulnerables a Catalunya

ACN Barcelona.-Creu Roja repartirà joguines a més de 25.000 infants vulnerables a Catalunya en el marc de la 28ena Campanya de Joguines. En aquesta hi participaran més de 1.500 voluntaris […]

Agències 11/11/2020

ACN Barcelona.-Creu Roja repartirà joguines a més de 25.000 infants vulnerables a Catalunya en el marc de la 28ena Campanya de Joguines. En aquesta hi participaran més de 1.500 voluntaris de 83 assemblees de l’entitat, per tal d’arribar a més de 400 municipis catalanes. L’entitat ha destacat que la crisis per la pandèmia ha fet que les vulnerabilitats de moltes famílies s’hagin fet encara més evidents i això dificulta també la recollida de joguines noves donades. Per això, l’entitat ha fet una crida a la implicació de la ciutadania, i la col·laboració d’empreses, comerços i entitats. Sota el lema ‘Els seus drets en joc’, Creu Roja recollirà i distribuirà joguines no ves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives.

La campanya s’allargarà des d’aquest dimecres fins al 4 de gener i pretén reivindicar el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc. Més enllà de la donació de joguines, també es poden fer aportacions econòmiques i cedir espais per a la recollida.