Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Creu Roja fa una crida per aconseguir un miler de llibres no bèl·lics ni sexistes per a infants vulnerables de Tarragona

|

- Publicitat -

ACN Tarragona – Creu Roja fa una crida per aconseguir mil llibres per entregar als infants i joves vulnerables de la demarcació de Tarragona aquest Sant Jordi. L’organització busca exemplars nous, no bèl·lics i no sexistes, que estiguin adreçats a edats d’entre els tres i els catorze anys, així com escrits en diversos idiomes. Amb el lema ‘Llegim pels nostres drets’, l’entitat ha llançat una nova campanya solidària amb l’objectiu de remarcar la importància de la lectura entre els més joves, com a eina d’aprenentatge i oci saludable, i també per garantir-los l’accés a la cultura, independentment del seu context socioeconòmic. Els llibres es poden donar a les oficines de Creu Roja o bé es pot fer un donatiu econòmic a l’entitat perquè n’adquireixi de nous.

Aprofitant la diada de Sant Jordi 2023, el voluntariat del departament de Joventut de l’organització establirà un punt de recollida de llibres el dissabte a la Plaça Corsini de Tarragona, on es farà una jornada d’activitats familiars organitzada per Mercats de Tarragona. Amb tot, la campanya de recollida estarà oberta tot l’any.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió