Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Crema de pneumàtics davant la fàbrica de Nissan, un any després de l’anunci del tancament de l’automobilística

ACN Barcelona.-Crema de pneumàtics davant la fàbrica de Nissan a la Zona Franca, un any després de l’anunci del tancament de l’automobilística. Els sindicats han convocat una aturada de dues […]

Agències 28/05/2021

ACN Barcelona.-Crema de pneumàtics davant la fàbrica de Nissan a la Zona Franca, un any després de l’anunci del tancament de l’automobilística. Els sindicats han convocat una aturada de dues hores per mostrar el malestar de la plantilla per la decisió de fa un any de la multinacional, que posava fi a 40 anys d’història, i per reclamar avenços reals a la mesa de reindustrialització, que ha de trobar un substituït per la marca. Coincidint amb l’aniversari de l’anunci, els treballadors s’han aplegat a la porta principal del Carrer 3, han fet una assemblea i han cremat una desena de pneumàtics, repetint les accions de protesta de fa dotze mesos.

Aquesta és la segona mobilització de la plantilla des que es va assolir un acord amb l’empresa l’agost passat, després de 95 dies de vaga, i es va posar en marxa la comissió de reindustrialització amb el govern espanyol, la Generalitat, l’empresa i els sindicats.