Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Craywinckel es mostra partidària d’allargar el toc de queda i alerta que el ritme de baixada de contagis “s’ha aturat”

ACN Barcelona.-La directora del Servei Català de la Salut (CatSalut), Gemma Craywinckel, s’ha mostrat partidària d’allargar el toc de queda més enllà del 19 d’agost, quan finalitza la resolució actual. […]

Avatar
Agències 12/08/2021

ACN Barcelona.-La directora del Servei Català de la Salut (CatSalut), Gemma Craywinckel, s’ha mostrat partidària d’allargar el toc de queda més enllà del 19 d’agost, quan finalitza la resolució actual. “El toc de queda i altres coses”, ha manifestat, ja que ha assegurat que veu imatges “esfereïdores” de festes i aglomeracions “que fan por”, per exemple en establiments de restauració a la tarda. Craywinckel ha reconegut que els hospitals estan ara “una mica millor” però ha apuntat que en els darrers dies s’han donat moltes oscil·lacions i per això encara “és poc fiable” la baixada. A més, ha alertat que el ritme en la disminució de nous contagis que es venia donant “s’ha aturat” i, tot i que no estan pujant, sí que es troben ara més estabilitzats.

La directora del CatSalut ha apuntat que la situació continua “sent complexa” i ha defensat la necessitat de restriccions perquè es va veure que només amb conscienciació no s’estava aconseguint aturar la cinquena onada.