Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

Costa Cruceros obre a Barcelona un centre per donar servei als seus clients a nivell mundial

ACN Barcelona.-La companyia italiana Costa Cruceros ha obert el seu Centre Global d’Excel·lència a la Torre Mapfre de Barcelona, des d’on donarà servei d’atenció i fidelització al client a nivell […]

Avatar
Agències 23/11/2021

ACN Barcelona.-La companyia italiana Costa Cruceros ha obert el seu Centre Global d’Excel·lència a la Torre Mapfre de Barcelona, des d’on donarà servei d’atenció i fidelització al client a nivell mundial. El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i president de Barcelona Activa, Jaume Collboni, i el president de Costa Cruceros, Mario Zanetti, han inaugurat aquest dimarts al migdia les instal·lacions, que ja estan en funcionament amb un centenar de treballadors, tot i que l’objectiu és com a mínim duplicar la plantilla, segons ha explicat Zanetti. El president de Costa Cruceros també ha destacat el paper de Barcelona com a ‘hub’ per al subministrament de GNL per als vaixells.

Zanetti ha explicat que la capital catalana és actualment el principal ‘hub’ de subministrament de GNL per als seus vaixells, actualment amb el Costa Smeralda i a finals d’aquest any o principis del que ve amb el Costa Toscana, que és el darrer creuer que s’incorporarà a la flota. A banda, la companyia també té opera amb el Costa Firenze a Barcelona.El centre que ha obert Costa Cruceros a Barcelona es troba a al planta 24 de la Torre de Mapfre de Barcelona i dona feina, per ara, a 100 persones d’una vintena de nacionalitats. Zanetti ha comentat que l’objectiu és contractar almenys el doble de treballadors, fins a sobrepassar els 200. En el seu discurs, el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha comentat que en podrien ser més de 300.Zanetti ha subratllat que el centre obert per la companyia a Barcelona no només dona servei a l’Estat sinó per a diferents serveis de tot el món. “No teníem res similar, és un negoci nou que treballa amb més alts ratis de formació, mètodes i eines. És una part molt important amb Barcelona Activa”, ha afegit Zanetti, que ha agraït el paper de Barcelona Activa en l’obertura del centre.Collboni ha celebrat l’obertura d’aquest centre “basat en el talent i en la línia dels anuncis recents de Microsoft i Pespico. “Atraient talent es troben oportunitats com aquesta. Hi ha d’haver empreses i oportunitats”, ha dit.En l’acte, Collboni i Zanetti han signat el Memoràndum d’Entesa per impulsar conjuntament l’estratègia cap a una economia sostenible i el turisme inclusiu.