Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Correus renova a més de 7.700 treballadors

ACN Barcelona .-Correus ha renovat automàticament tots els contractes de durada determinada davant l’estat d’alarma. La decisió, que s’ha anunciat a través d’un comunicat, s’ha pres “davant la situació d’estat […]

Avatar
Agències 27/03/2020

ACN Barcelona .-Correus ha renovat automàticament tots els contractes de durada determinada davant l’estat d’alarma. La decisió, que s’ha anunciat a través d’un comunicat, s’ha pres “davant la situació d’estat d’alarma” i afecta a 7.700 treballadors del conjunt de l’Estat que ocupen llocs d’atenció al client a les oficines, de distribució i de logística. Segons l’empresa, “en aquestes circumstàncies adverses” la seva responsabilitat és la de “protegir a les persones que estan prestant els seus serveis a la companyia” Actualment, Correus, com a prestador del servei públic postal, està preservant la continuïtat del servei amb 13.409 treballadors, que segons l’empresa pública és “personal estrictament imprescindible”.

Aquesta mesura excepcional ha estat aprovada per la Comissió de Treball Central, celebrada dijous per multiconferència amb les organitzacions sindicals, amb l’objectiu de “trobar, de manera conjunta, la millor solució pels professionals”.La decisió de renovar 7.700 treballadors pretén “reforçar la plantilla per continuar garantint les prestacions del servei postal universal en les millors condicions de qualitat”. L’empresa ha aprofitat el comunicat per “agrair la responsabilitat i l’especial compromís dels treballadors “per poder seguir prestant aquest servei públic i “les mostres de solidaritat desplegades en tot el territori”.