Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Cornellà de Terri arrenca el procés participatiu per decidir els usos de Cal Metge

ACN Cornellà de Terri.-L’Ajuntament de Cornellà de Terri (Pla de l’Estany) comença aquest dilluns 1 de març el procés participatiu per decidir els usos que haurà de tenir el nou […]

Avatar
Agències 26/02/2021

ACN Cornellà de Terri.-L’Ajuntament de Cornellà de Terri (Pla de l’Estany) comença aquest dilluns 1 de març el procés participatiu per decidir els usos que haurà de tenir el nou edifici de Cal Metge. Els veïns podran votar fins el 14 de març i per fer-ho hauran d’omplir un formulari que hi ha a la pàgina web de l’Ajuntament o de forma presencial a les oficines del consistori. En aquest formulari es demana a la població que esculli un màxim de quatre propostes de les nou que planteja el govern local. De moment hi ha sobre la taula crear un bar-restaurant, una ludoteca infantil, un centre de gent gran, una sala de reunions, una sala multimèdia, una biblioteca, un espai verd, una sala d’exposicions i un espai per activitats culturals.

L’Ajuntament dona el tret de sortida a la redacció del projecte per fer les obres de rehabilitació de Cal Metge amb aquest procés participatiu. A partir del 15 de març i fins el 21 del mateix mes es farà una valoració de totes les demandes que hi ha i quines són les més votades. A partir d’aquí, l’equip tècnic adaptarà les obres i la distribució de l’edifici en funció de les opcions escollides.La darrera fase es farà a l’estiu, quan l’Ajuntament presenti el primer esborrany del projecte de Cal Metge. Es farà una xerrada per explicar com serà el nou edifici i es farà un referèndum telemàtic per aconseguir el vistiplau de la ciutadania. Una vegada la població hagi votat, el plenari municipal en farà l’aprovació i tramitació definitiva per tal de poder començar les obres.