Diumenge, 24 de gener de 2021 - Edició 912
La República

Cornellà aprova un pressupost de 108 MEUR amb inversions centrades a reprendre projectes aturats per la pandèmia

ACN Cornellà de Llobregat.-L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha aprovat un pressupost de 108 MEUR, un 3% inferior als comptes de l’any passat. El govern destaca una “contenció generalitzada” per […]

Avatar
Agències 13/01/2021

ACN Cornellà de Llobregat.-L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha aprovat un pressupost de 108 MEUR, un 3% inferior als comptes de l’any passat. El govern destaca una “contenció generalitzada” per equilibrar els ingressos perduts el 2020 i que previsiblement es repetiran aquest 2021 pels efectes de la pandèmia. Al mateix temps, apunta que les inversions se centren en reprendre projectes que l’any passat van quedar aturats, precisament, degut a l’estat d’alarma i la covid-19. En relació als efectes de la pandèmia, es destina un milió d’euros al Fons de Contingència creat per pal·liar l’impacte del coronavirus. En paral·lel, hi ha cinc milions per a iniciatives socials i per al teixit comercial per fomentar la recuperació de la ciutat.

Pel que fa als impostos i taxes municipals, aquest 2021 queden congelats la majoria de tributs i s’ha suspès el cobrament de la taxa de terrasses als bars i restaurants durant el primer trimestre.

Relacionats