Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Continua el pas alternatiu a l’N-260 al Pont de Bar, habilitat des de dijous després de produir-se una esllavissada

ACN El Pont de Bar.-La circulació per la carretera N-260 al seu pas pel terme municipal del Pont de Bar continua fent-se amb pas alternatiu després que la via, eix […]

Avatar
Agències 28/01/2020

ACN El Pont de Bar.-La circulació per la carretera N-260 al seu pas pel terme municipal del Pont de Bar continua fent-se amb pas alternatiu després que la via, eix principal de comunicació entre les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya, es va haver de tallar dijous passat arran d’una esllavissada de roques i terra, produïda per les precipitacions registrades a la zona durant el temporal Gloria. Dotze hores després, s’hi va habilitar en un dels carrils un pas alternatiu regulat per semàfors, mentre es treballa en l’estabilització del talús on havien tingut lloc els despreniments.

(Aquesta notícia anul·la l’anterior publicada a les 11.02h i corregeix un error de comunicació, ja que el Servei Català de Trànsit informava que s’havia restablert la circulació pels dos carrils. La notícia original ha estat degudament corregida).