Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Consum estrenarà el sistema d’etiquetat d’aliments Nutriscore el primer quadrimestre del 2021

ACN Madrid .-El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha anunciat aquest divendres que el sistema d’etiquetat frontal nutricional Nutriscore entrarà en vigor el primer quadrimestre del 2021. D’aquesta manera, Espanya […]

Agències 26/06/2020

ACN Madrid .-El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha anunciat aquest divendres que el sistema d’etiquetat frontal nutricional Nutriscore entrarà en vigor el primer quadrimestre del 2021. D’aquesta manera, Espanya se suma a França, que ja té implementat el sistema, i a Bèlgica i Alemany, que han anunciat a la Comissió Europea que volen posar-lo en marxa. Durant la seva compareixença al Senat, Garzón ha explicat que els sistema serà voluntari, a l’espera que la normativa europea decideixi la seva obligatorietat. El ministre ha explicat que s’ha escollit perquè és el que compta amb més suports per part de científics i especialistes en nutrició, d’associacions de consumidors i, a més, és més intuïtiu per al consumidor.

Garzón també ha anunciat que es “reforçarà” el Codi PAOS, un sistema d’autocontrol per part de les empreses per regular la publicitat d’aliments destinada a menors de 12 anys.