Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Consell Executiu extraordinari per aprovar el decret de substitució de Torra

ACN Barcelona.-Ja està en marxa el Consell Executiu extraordinari per aprovar el decret de substitució de Quim Torra, inhabilitat pel Tribunal Suprem per desobediència. La normativa ha de concretar les […]

Avatar
Agències 30/09/2020

ACN Barcelona.-Ja està en marxa el Consell Executiu extraordinari per aprovar el decret de substitució de Quim Torra, inhabilitat pel Tribunal Suprem per desobediència. La normativa ha de concretar les “funcions limitades de president” que assumirà a partir d’ara el vicepresident Pere Aragonès. El Govern en funcions volia fer els passos de la nova etapa un cop el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publiqués el cessament de Torra, però finalment ha decidit tirar endavant després que el govern espanyol li hagi comunicat que no cal la publicació al BOE. La cadira buida de Quim Torra al Consell Executiu ha estat la principal protagonista de la reunió.

Està previst que cap a les 11.30h es reuneixi el primer Consell Executiu ordinari del nou govern en funcions sense Torra. I posteriorment, com fa habitualment cada setmana, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, farà una roda de premsa per explicar els acords del Govern.