Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Confirmen setze casos positius de coronavirus a la Casa dels Avis de Sant Sadurní d’Anoia

ACN Sant Sadurní d’Anoia.-Tretze residents i tres treballadors de la residència Casa dels Avis de Sant Sadurní d’Anoia han donat positiu per coronavirus. Ho ha confirmat l’Ajuntament de la població […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Sant Sadurní d’Anoia.-Tretze residents i tres treballadors de la residència Casa dels Avis de Sant Sadurní d’Anoia han donat positiu per coronavirus. Ho ha confirmat l’Ajuntament de la població que ha dit que s’està a l’espera de rebre els resultats de 40 proves més que s’han fet a persones de l’altra àrea del centre, la de l’antic Hospital. En total s’han dut a terme prop de 125 tests entre usuaris de l’equipament i personal. La direcció de la residència ja ha alertat les famílies i manté els protocols d’aïllament que van posar-se en marxa a mitjan de setmana, quan va detectar-se el primer contagi. Així mateix, s’han extremat les mesures de protecció i prevenció. Aquesta instal·lació disposa d’un total de 77 places.

Tots els residents es troben confinats a les seves habitacions o bé als espais que s’han habilitat mitjançant la instal·lació de mòduls. Les persones treballadores que han donat positiu al test es troben en aïllament i quarantena al seus respectius domicilis.