Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Confirmada la condemna a 24 anys de presó a l’home que va matar la seva dona a ganivetades a Terrassa

ACN Terrassa – La sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs d’apel·lació interposat per la defensa i ha confirmat la condemna […]

Agències 06/10/2022

ACN Terrassa – La sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs d’apel·lació interposat per la defensa i ha confirmat la condemna a 24 anys de presó per a l’home que el juliol de 2019 va matar la seva dona a Terrassa clavant-li desenes de ganivetades per tot el cos. El tribunal accepta el fets que es van declarar provats en la sentència de l’Audiència de Barcelona i rebutja l’atenuant, com sol·licitava la defensa, que l’acusat actués per causes o estímuls tant poderosos que provoquessin en ell una alienació. També es confirma la prohibició d’acostar-se o parlar amb els seus fills durant 34 anys i el pagament de més de 550.000 a la família.

El condemnat va causar a la seva dona 102 ferides amb punyalades al cap, la cara, el coll, el tòrax i les mans amb dos ganivets i unes tisores, amb la intenció de “causar-li un major patiment”, segons recull la sentència de l’Audiència de Barcelona. Després va anar a la comissaria de la Policia Nacional per confessar.