Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

ConfeCat reelegeix García-Nieto com a president de l’entitat

ACN Barcelona.-La Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya (ConfeCat) ha reelegit l’empresari Santiago García-Nieto com a president de l’entitat, que agrupa les principals associacions i federacions d’hostaleria del país. […]

Avatar
Agències 23/03/2021

ACN Barcelona.-La Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya (ConfeCat) ha reelegit l’empresari Santiago García-Nieto com a president de l’entitat, que agrupa les principals associacions i federacions d’hostaleria del país. L’hoteler directiu de BondiaHotels és també vicepresident de la Confederació espanyola (CEHAT), vocal del Gremi d’Hotels de Barcelona i Vicepresident del Gremi d’Hostaleria del Maresme. Després de ser reelegit, García-Nieto ha destacat el moment complex del sector, avisant que “està en joc la supervivència de milers d’empreses i milers de llocs de treball”. En aquest sentit, ha recordat que cal “una implicació efectiva i suficient” de les administracions públiques per ajudar l’hostaleria.

Com a prioritat per al nou mandat, Santiago García-Nieto destaca superar el moment actual provocat per la pandèmia i establir les bases per a la recuperació. “Estem a les portes d’una crisi social, empresarial i econòmica sense precedents en el sector i a Catalunya, de la qual tot el país es podria ressentir greument en els propers anys”, ha avisat.