Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Condis contractarà 100 persones a Catalunya per reforçar les botigues i el centre logístic

ACN Barcelona.-Condis contractarà un centenar de persones a Catalunya per fer front a les necessitats de personal de la companyia tant a les botigues com al seu centre logístic. Així […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Barcelona.-Condis contractarà un centenar de persones a Catalunya per fer front a les necessitats de personal de la companyia tant a les botigues com al seu centre logístic. Així ho ha anunciat l’empresa a través d’un comunicat on assegura que la majoria de les vacants són per a contractes indefinits. Durant la segona meitat de març, Condis ja va incorporar un centenar de persones a la plantilla i actualment té més de 6.700 treballadors a tot l’Estat. La companyia ha adaptat els horaris de les botigues en plena emergència sanitària, amb franges específiques a les persones grans, o un reforç de les tasques per desinfectar.

Així mateix, Condis ha limitat l’aforament a les botigues, on els treballadors compten amb equips de protecció individual (EPIS) com mascaretes, guants i gel desinfectant. A més, també hi ha pantalles protectores a les caixes per evitar possibles contagis.