Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Condemnen l’Ajuntament de Canovelles a pagar 75.000 euros a una jugadora d’handbol que va caure al pavelló municipal

ACN Canovelles.-Un jutjat de Barcelona ha condemnat l’Ajuntament de Canovelles (Vallès Oriental) a pagar 75.143 euros a una jugadora d’handbol que va caure al pavelló municipal el 2003. Segons la […]

Avatar
Agències 02/04/2019

ACN Canovelles.-Un jutjat de Barcelona ha condemnat l’Ajuntament de Canovelles (Vallès Oriental) a pagar 75.143 euros a una jugadora d’handbol que va caure al pavelló municipal el 2003. Segons la sentència, avançada pel diari ‘El Periódico’ i a la que ha tingut accés després l’ACN, la pista presentava “condensació i humitat”. Tot i que va ser netejada pel conserge, la jove, que llavors tenia 18 anys, va patinar a la zona d’escalfament i es va lesionar la zona vertebral dorsal. Després va patir una reacció d’estrès agut amb trastorn per ruminació. Va ingressar en centres hospitalaris set vegades i es va sotmetre a múltiples proves i tractaments. El jutjat considera que a l’Ajuntament “li correspon la inspecció i vigilància de l’estat dels serveis municipals”.

La jove va presentar primer una reclamació al consistori, però aquest la va rebutjar. A més, va atribuir la responsabilitat a l’àrbitre del partit, que va ser qui va decidir jugar el partit malgrat l’estat de la pista. L’esportista finalment va decidir recórrer als tribunals, assistida per l’advocat Antoni Díaz Tarragó. La sentència quantifica la indemnització pels dies de baixa, per les seqüeles, per les despeses mèdiques i també en concepte de dany moral.