Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Condemnen a dos anys de presó un home per robar un mòbil amb violència i proferir crits homòfobs contra la víctima

ACN Barcelona.-Un jutjat ha condemnat a dos anys de presó un home per un robatori amb violència amb l’agreujant de discriminació per orientació sexual a Barcelona. Tot i això, no […]

Avatar
Agències 05/08/2021

ACN Barcelona.-Un jutjat ha condemnat a dos anys de presó un home per un robatori amb violència amb l’agreujant de discriminació per orientació sexual a Barcelona. Tot i això, no haurà de complir sinó fer treballs comunitaris, participar d’un programa de reeducació d’igualtat de tracte i no discriminació i no delinquir en 5 anys. Els fets van tenir lloc al desembre del 2018, quan l’acusat va arremetre contra la víctima al Passeig de Gràcia, després que aquesta fes un petó a un altre noi. La sentència diu que l’acusat i dos menors van actuar guiats pel rebuig que els inspirava l’orientació sexual dels nois. Els van donar empentes mentre els cridaven ‘maricons de merda’, li van sostreure el mòbil a la víctima i el condemnat va treure una navalla.

El tribunal també el condemna a una pena d’allunyament respecte a la víctima, tant del seu domicili com de qualsevol lloc que freqüenti, a una distància no inferior a mil metres durant dos anys.