Divendres, 3 de febrer de 2023 - Edició 1653
La República

Concentració de les treballadores de la neteja a Girona per reclamar salaris i un conveni digne: “No vivim, sobrevivim!”

ACN Girona – Una trentena de treballadores de la neteja s’han concentrat davant la Generalitat a Girona per reclamar salaris i un conveni digne. Convocades pel sindicat CGT, totes treballen […]

Agències 12/12/2022

ACN Girona – Una trentena de treballadores de la neteja s’han concentrat davant la Generalitat a Girona per reclamar salaris i un conveni digne. Convocades pel sindicat CGT, totes treballen en edificis i locals públics. Critiquen que la negociació del conveni porta un any aturada i que la patronal els ofereix augments “ridículs”. “Les nostres condicions són pèssimes i moltes de nosaltres no arribem a final de mes: no vivim, sobrevivim”, critica una portaveu sindical, Magdalena Fernández. La CGT ha fet una crida a fer vaga aquest dijous i divendres arreu de Catalunya i es desmarca de les negociacions que estan portant a terme CCOO i la UGT, que també han convocat una aturada, perquè creu que abans tancaran un acord amb la patronal que no els satisfà.