Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Comexi inverteix un milió d’euros en la renovació dels seus centres tecnològics de Riudellots i Miami

ACN Riudellots de la Selva.-L’empresa proveïdora de solucions per a la indústria de la impressió i transformació d’envasos flexibles Comexi encara l’última fase de construcció per renovar els centres logístics […]

Avatar
Agències 15/09/2021

ACN Riudellots de la Selva.-L’empresa proveïdora de solucions per a la indústria de la impressió i transformació d’envasos flexibles Comexi encara l’última fase de construcció per renovar els centres logístics (CTec) que té a Riudellots de la Selva i a Miami. La companyia ha invertit un milió d’euros en la remodelació dels dos centres amb l’objectiu de continuar la seva aposta per la “proximitat, la innovació i la sostenibilitat”. L’empresa està present en més de 100 països a tot el món i preveu que els nous centres, que comptaran amb les eines més avançades en aquest àmbit, entrin en funcionament a partir de l’octubre. La companyia va facturar més de 100 MEUR durant el 2020 i preveu continuar en la línia de creixement aquest any.

En concret, el CTec de Girona està integrat en el centre de producció de la marca i compta amb un espai polivalent de 2.500 metres quadrats, destinats a la innovació i el desenvolupament de projectes I+D, formació, consultoria, demostracions i laboratori industrial.El centre comptarà amb nou màquines d’última generació, una zona de preimpressió pionera on col·laboraran empreses líders del sector com ESKO, DuPont i Asahi, a més d’un espai per gravat de planxes offset. L’objectiu és convertir-lo en un espai de referencia internacional. També durant el mes d’octubre però en aquest cas a Miami, el CTec de Comexi North America engegarà la seva activitat amb la instal·lació d’una laminadora i una talladora. El centre mantindrà la mateixa filosofia que el de Girona i suposa un pas més no només en la seva expansió nordamericana sinó també en el desenvolupament de solucions a mesura per als seus clients. L’espai es convertirà en un centre polivalent únic per a la formació, la investigació i la demostració industrial, per situar-se com a referent de l’envàs flexible en aquest mercat. De fet, la presència de la companyia als Estats Units es veurà reforçada no només amb aquesta instal·lació sinó també amb noves oficines, un magatzem i una inversió logística de més d’un milió de dòlars. Els dos centres comptaran amb una plantilla de 18 persones, que s’encarregaran dels diferents serveis del centre tecnològic així com del desenvolupament dels nous espais. El manager global del centre tecnològic, Albert López, assegura que aquests dos espais són “la resposta natural a una necessitat latent al mercat, així com un exemple de la importància que té la innovació en el nostre sector”.