Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Comencen les obres per transformar un segon tram del carrer Almogàvers de Barcelona en eix verd

ACN Barcelona – Aquest dilluns comencen les obres per transformar un segon tram del carrer Almogàvers de Barcelona en eix verd, dins de la Superilla del Poblenou. Es tracta del […]

Agències 20/02/2023

ACN Barcelona – Aquest dilluns comencen les obres per transformar un segon tram del carrer Almogàvers de Barcelona en eix verd, dins de la Superilla del Poblenou. Es tracta del tram entre els carrer de Badajoz i Roc Boronat, després que ja s’actués entre Joan d’Àustria i Pamplona. En concret, s’intervindrà en gairebé uns 8.000 metres quadrats per convertir-los en plataforma única. Es destinaran 15 dels 20 metres de l’amplada total a espais de passeig, parterres, verd i arbrat, així com punts de càrrega i descàrrega. Els cinc metres restants seran per a la circulació de vehicles m2 que es convertirà en una zona verda amb grans parterres a la cruïlla entre Almogàvers i Ciutat de Granada. Les bicicletes podran circular pels nous espais.

La previsió és que hi hagi 108 arbres, dels quals 91 seran nous, principalment iuques o ficus. També es plantaran plantes arbustives de més de quinze espècies diferents. Mentre durin les obres hi haurà afectacions al trànsit.

Les obres tenen un pressupost d’uns 3,7 MEUR i es preveu que acabin a l’octubre. Amb aquesta actuació, faltarà només na última fase d’obres per acabar de complementar les obres previstes al carrer Almogàvers.