Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Comencen els treballs previs per recuperar per al subministrament tres pous situats a l’aeroport de Reus

ACN Reus – Reus ha iniciat els treballs previs per a la recuperació i entrada en servei de tres pous que estan situats dins del recinte de l’aeroport. Aquest projecte […]

Agències 25/07/2022

ACN Reus – Reus ha iniciat els treballs previs per a la recuperació i entrada en servei de tres pous que estan situats dins del recinte de l’aeroport. Aquest projecte de l’empresa Aigües de Reus s’emmarca en la política de la societat municipal de diversificar les fonts d’abastament i el millor aprofitament dels recursos hídrics que són propis de la ciutat. Els tres pous, ubicats en uns terrenys de l’aeroport, estaven fora d’ús davant la impossibilitat de garantir-ne una gestió adequada, tenint en compte les dificultats i restriccions que comporta el fet d’estar dins una infraestructura aeroportuària. Segons informen fonts municipals, aquesta situació, però, es vol revertir.

La bona entesa entre Aena i Aigües de Reus ja ha permès la concreció d’un projecte que tindrà com a punt de partida la recuperació de la instal·lació elèctrica i la renovació de les bombes i la maquinària imprescindible per garantir l’extracció d’aigua dels esmentats pous i el consegüent subministrament.

La previsió, ara mateix, és que aquests pous puguin connectar-se a la xarxa al llarg de 2023, un cop finalitzats els treballs i resolts tots els tràmits necessaris, que són complexos atesa la importància estratègica de l’aeroport de Reus.