Dijous, 21 de gener de 2021 - Edició 910
La República

Comencen a rodar els Jocs Esportius Escolars en Xarxa per competir a distància

ACN Barcelona.-El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) ha posat en marxa els Jocs Esportius Escolars en Xarxa, per tal de convertir la competició esportiva presencial en una competició […]

Avatar
Agències 25/11/2020

ACN Barcelona.-El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) ha posat en marxa els Jocs Esportius Escolars en Xarxa, per tal de convertir la competició esportiva presencial en una competició a distància. Els diversos equips que s’enfrontin hauran de gravar cada setmana un vídeo d’un minut amb una prova proposada pel CEEB relacionada amb el seu esport. Un àrbitre valorarà l’execució de la prova i decidirà qui guanya aquell ‘partit’ i li atorgarà els punts corresponents. Cada jornada la prova canviarà.

Els 1.300 equips inscrits a l’inici del curs jugaran els seus partits superant les proves (una per jornada) que proposarà l’organització. Cada equip tindrà un temps limitat per fer aquesta activitat, enregistrar-la en vídeo i lliurar-la a la plataforma de participació. Posteriorment, els tècnics avaluaran la qualitat esportiva de cada vídeo i dictaminaran el guanyador del partit. En poques setmanes també s’articularà per a les modalitats esportives individuals.Aquesta competició, que és totalment gratuïta per a les entitats participants, permet que cada equip escolar conservi el seu propi “grup estable”, no s’hagi de desplaçar fora de la seva pròpia instal·lació per jugar el partit, i, conseqüentment, pugui evitar qualsevol risc de contagi més enllà dels grups de seguretat, sense trencar possibles confinaments perimetrals i tocs que queda. No obstant això, tan bon punt les regulacions emeses des del Procicat ho permetin, el CEEB tornarà a reprendre l’activitat competitiva presencial, i això permetrà que cohabitin les dues modalitats o formats de competició.

Relacionats