Dilluns, 21 de setembre de 2020 - Edició 787
La República

Comencen a distribuir vals per comprar a Reus i generar un impacte de més d’1 MEUR

ACN Reus.-Reus comença a repartir des d’aquest dimecres bons o vals per comprar a la ciutat amb l’objectiu d’acabar generant un impacte superior al milió d’euros. L’Ajuntament presumeix d’iniciar la […]

Avatar
Agències 16/09/2020

ACN Reus.-Reus comença a repartir des d’aquest dimecres bons o vals per comprar a la ciutat amb l’objectiu d’acabar generant un impacte superior al milió d’euros. L’Ajuntament presumeix d’iniciar la més “ambiciosa” campanya de suport al comerç, restauració i serveis local “feta fins el moment”. Els denominats Bons Reus és una iniciava emmarcada en el Pla de Reactivació Econòmica i Social per fer front a la covid-19, dotat en més de 4,5 milions d’euros, amb l’objectiu de recuperar la demanda als establiments de la ciutat. El consistori calcula que els 80.000 vals que s’emetran representaran per al sector una injecció superior a l’1,2 milions d’euros. Només els empadronats a la ciutat podran gaudir d’aquests vals, vàlids fins al diumenge 1 de novembre.

Els ciutadans reusencs podran obtenir fins a un total de 20 euros de descompte, repartits en 4 bons de 5 euros que seran els que podran bescanviar. Podran identificar visualment els establiments que participen a la campanya mitjançant un adhesiu al seu aparador o porta i també podran consultar el llistat d’establiments a la web www.bons.reus.cat on s’hi inclouen els adherits amb fotografia, dades de contacte, ubicació, web pròpia, etc.Els bons tindran una caducitat de 15 dies des de la seva obtenció i caldrà mostrar-los a l’establiment per tal de gaudir del descompte. 1 bo serà per a una compra mínima de 15 euros, 2 bons per a una compra mínima de 30 euros, 3 bons per a una compra mínima de 45 euros i 4 bons per a una compra mínima de 60 euros.Un total de 247 establiments de tipologies diverses s’han adherit fins a aquest moment a la campanya Bons Reus.

Relacionats