Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Comença la temporada de bany a les platges de Barcelona

ACN Barcelona.-Aquest dissabte comença la temporada de bany a les platges de Barcelona. Segons un comunicat del consistori, la ciutadania, de mitjana, disposarà d’un 15,4% més d’espai lliure al seu […]

Avatar
Agències 13/04/2019

ACN Barcelona.-Aquest dissabte comença la temporada de bany a les platges de Barcelona. Segons un comunicat del consistori, la ciutadania, de mitjana, disposarà d’un 15,4% més d’espai lliure al seu voltant i podrà gaudir dels serveis de vigilància, prevenció i informació des del 13 al 22 d’abril, el 27 i 28 d’abril i de l’1 al 24 de maig. Aquestes dates coincideixen amb la temporada mitja de platges i la temporada alta arrencarà el 25 de maig amb l’activació de tots els serveis vinculats al litoral barceloní en horari extensiu que durarà fins al 15 de setembre. Del 16 al 29 de setembre tornaran els serveis corresponents a la temporada mitja.

Els usuaris de les platges disposaran, de mitjana, d’un 15,4% més d’espai lliure al seu voltant perquè el consistori ha optat per limitar el nombre de permisos d’activitats en temporada alta i el nombre de llicències d’ocupació temporals (para-sols, gandules, etc.), cosa que permet contenir la saturació de les platges de Ponent, com Sant Sebastià, Sant Miquel, Barceloneta i Somorrostro.Platges equipades amb 117 lavabos públics, 97 dutxes i 15 guinguetesEls lavabos públics i les dutxes, així com les guinguetes també reprenen el seu servei. Els usuaris disposen de 117 lavabos públics, 29 dels quals són adaptats. Durant la temporada mitja de bany, els lavabos públics funcionaran de les 10.30 hores a les 18.30 hores, que ampliaran el seu horari a fins a les 21.00 hores en temporada alta. Els usuaris de les platges també disposaran de 97 dutxes, a més de servei de gandules i para-sols vinculats al servei de guinguetes. Les 15 guinguetes instal·lades a les platges tenen un horari de les 9.00 hores i fins a la mitjanit en el cas de les ubicades a Ciutat Vella; i de les 9.00 hores a les 2.00 de la matinada, en el cas de les del districte de Sant Martí.