Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Comença el rodatge l’òpera prima de Gala Gracia, ‘Lo que queda de ti’

ACN Barcelona – La realitzadora Gala Gracia, autora de curtmetratges com el multipremiat ‘El color de la sed’, ha començat a rodar el seu primer llargmetratge, ‘Lo que queda de […]

Agències 08/02/2023

ACN Barcelona – La realitzadora Gala Gracia, autora de curtmetratges com el multipremiat ‘El color de la sed’, ha començat a rodar el seu primer llargmetratge, ‘Lo que queda de ti’, al Pont de Montanyana, a l’Aragó. El llargmetratge, que Gracia també ha escrit, està protagonitzat per Laia Manzanares (‘Merlí’, ‘Proyecto tiempo’, ‘El reino’) i Ángela Cervantes (‘Chavalas’, ‘La maternal’). El film, que compta amb la participació de TV3, explica la història d’una noia que davant la mort sobtada del pare renuncia a un futur com a pianista de jazz a Nova York per recuperar el passat familiar com a ramadera al Pirineu aragonès. Està previst que el rodatge d’una història amb tints autobiogràfics i inspirada en fets reals duri sis setmanes.

‘Lo que queda de ti’ és una coproducció de les firmes espanyoles Potenza Producciones i Bastian Films, a més de la portuguesa Fado Filmes i de les italianes Sajama Films i Garbo Produzioni.

A banda de TV3 també hi col·laboren Movistar+, RTVE, TV d’Aragó i Castella La Manxa TV. A més compta amb el suport de l’ICAA, de la Comunitat de Madrid, del govern aragonès, de la Junta de Castella La Manxa, d’Ibermedia i de l’Ajuntament de Madrid.