Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Comença el rodatge d”Alcarràs’, el segon llargmetratge de Carla Simón

ACN Barcelona.-‘Alcarràs’, el segon llargmetratge de Carla Simón després de l’exitosa ‘Estiu 1993’ comença a rodar-se aquest 1 de juny i s’allargarà fins al 23 de juliol en diverses localitats […]

Avatar
Agències 01/06/2021

ACN Barcelona.-‘Alcarràs’, el segon llargmetratge de Carla Simón després de l’exitosa ‘Estiu 1993’ comença a rodar-se aquest 1 de juny i s’allargarà fins al 23 de juliol en diverses localitats de Lleida. El repartiment de la producció, que es va haver d’allargar per la pandèmia, està format per actors no professionals de la demarcació i treballadors del camp. Segons Simón, es tracta d’una història sobre la “pertinença a la terra, a un lloc, però també un drama sobre les tensions generacionals perpètues, la superació d’antigues tradicions i la importància de la unitat familiar en temps de crisi”.

Alcarràs és una producció d’Avalon P.C. i Vilaüt Films en coproducció amb Kino Produzioni (Italia). Comptarà amb la distribució a Espanya d’Avalon D.A. Firma el guió la mateixs Carla Simón i Arnau Vilaró. A més, una part de l’equip d”Estiu 1993′ repeteix, com és el cas de Mónica Bernuy en la direcció artística; Eva Valiño com a responsable de so i Anna Aguilà com a responsable de vestuari. La directora de fotografia serà Daniela Cajías, que acaba de rebre el Goya per ‘Las niñas’. El projecte compta amb un llarg recorregut per festivals i guardons, entre els quals destaquen el Premi CNC al millor projecte del Torino Film Lab (2018), el Premi Eurimages al desenvolupament en el mercat de coproducció de Berlín (2019) i la menció especial del Pitch des Residents del Festival de Cannes 2019.