Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Comença a Barcelona el rodatge de la nova pel·lícula de Cesc Gay ‘Historias para no contar’

ACN Barcelona.-Cesc Gay ha començat el rodatge a Barcelona del seu novè llargmetratge, ‘Historias para no contar’, produïda per Imposible Films i Nocontarfilm, amb la participació de RTVE, Movistar+ i […]

Avatar
Agències 01/03/2021

ACN Barcelona.-Cesc Gay ha començat el rodatge a Barcelona del seu novè llargmetratge, ‘Historias para no contar’, produïda per Imposible Films i Nocontarfilm, amb la participació de RTVE, Movistar+ i TVC. Escrita pel mateix director amb Tomás Aragay, la pel·lícula s’estructura en cinc relats centrats en la vida sentimental dels protagonistes, definits segons el cineasta amb un “to i un humor àcids”. “‘Historias para no contar’ narra situacions en les quals ens podem reconèixer i que preferiríem no explicar, fins i tot oblidar. Trobades inesperades, moments ridículs, decisions absurdes sobre la incapacitat per governar les nostres pròpies emocions”, ha assegurat Gay en un comunicat.

La cinta està protagonitzada per Antonio De la Torre, Maribel Verdú, Jose Coronado, Quim Gutiérrez, Belén Cuesta, Javier Rey, Verónica Echegui, Álex Brendemühl, María León, Chino Darín, Alejandra Onieva, Brays Efe, Alexandra Jiménez i Nora Navas.