Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Colonial formalitza una línia de crèdit de 1.000 milions d’euros

ACN Barcelona.-La immobiliària Colonial ha formalitzat aquest dimarts una línia de crèdit per import de 1.000 milions d’euros a través d’un pool bancari amb diferents entitats financeres estatals i internacionals, […]

Agències 10/11/2020

ACN Barcelona.-La immobiliària Colonial ha formalitzat aquest dimarts una línia de crèdit per import de 1.000 milions d’euros a través d’un pool bancari amb diferents entitats financeres estatals i internacionals, entre elles Caixabank, BBVA, BNPP i Natixis. Les condicions d’aquesta línia de crèdit, sense garantia hipotecària, són de caràcter sostenible i estan vinculades al reconeixement del bon impacte de l’estratègia de sostenibilitat de la companyia a través de la seva referenciació a la seva qualificació de sostenibilitat de GRESB. El crèdit s’estructura en dos trams de 500 milions d’euros amb venciment el 2025 el primer i el segon amb una estructura de venciment ampliable fins el 2027.

Actualment, la companyia disposa de 875 milions d’euros de saldos disponibles a través de dues línies de crèdit que seran cancel·lades i substituïdes per aquest nou crèdit. Aquesta operació permetrà Colonial incrementar la seva liquiditat a aproximadament 2.500 milions d’euros, dels quals 300 milions d’euros són efectiu en caixa. El grup té coberts el finançament del seu deute durant els pròxims quatre anys.Aquesta nova línia se suma al préstec sindicat signat el passat mes d’abril i a dos préstecs bilaterals amb la pràctica totalitat del finançament bancari de Colonial té la classificació de sostenible.