Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Col·lectius pel dret a l’habitatge surten “decebuts” de la reunió amb les administracions per l’emergència habitacional

ACN Barcelona.-Diversos col·lectius pel dret a l’habitatge han lamentat aquest dijous que la reunió amb les administracions per donar resposta a l’emergència habitacional a Barcelona ha acabat sense cap pla […]

Avatar
Agències 26/09/2019

ACN Barcelona.-Diversos col·lectius pel dret a l’habitatge han lamentat aquest dijous que la reunió amb les administracions per donar resposta a l’emergència habitacional a Barcelona ha acabat sense cap pla de xoc. Segons ha explicat Santi Mas de Xaxàs, de la PAH, esperaven un “pla estratègic concret, amb terminis i actuacions concretes per donar solució a les més de 600 famílies que malviuen en pensions” però no l’han trobat. Mentre que la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona han participat a la reunió -que s’ha fet al consistori- i han fet alguna proposta, el govern espanyol no hi ha enviat cap representant. Tant les dues administracions com les entitats n’han criticat l’absència.

L’objectiu de la reunió era trobar reallotjaments dignes i sortida per a les prop de 600 famílies desnonades i en situació d’emergència habitacional a la ciutat.