Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

Collboni promet posar la Guàrdia Urbana “a disposició” d’Inspecció de Treball perquè es compleix la normativa laboral

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El candidat del PSC a les eleccions municipals de Barcelona, Jaume Collboni, ha promès aquest Primer de Maig posar la Guàrdia Urbana “a disposició” d’Inspecció de Treball per garantir que s’apliquen les reformes progressistes en matèria de drets laborals aprovades en els últims temps. En una atenció als mitjans, Collboni ha dit que els 3.500 agents del cos podrien “donar suport” als inspectors perquè la normativa de treball s’apliqui “a peu de carrer”. De fet, la Guàrdia Urbana ja ha començat a fer unes proves pilot de col·laboració amb Inspecció des de fa uns mesos, i Collboni vol estendre-les si arriba a l’alcaldia.

En les declaracions, Collboni també ha assegurat que les forces progressistes i els sindicats s’uneixen per “plantar cara a la dreta del PP a Espanya, i de JxCat a Barcelona amb Trias”. 

Publicitat

“No només no han donat suport a moltes de les reformes progressistes que avancen en drets, sinó que amenacen de no aplicar-les on governen”, ha afirmat, en referència, entre d’altres, a la nova llei d’habitatge per regular els preus dels lloguers. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió