Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Collboni diu que si hi ha un “veritable interès cultural” en acollir l’Hermitage es pot buscar un lloc “alternatiu”

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia d’Economia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat aquest dimecres que si hi ha un “veritable interès cultural” en acollir l’Hermitage es pot buscar un […]

Avatar
Agències 29/01/2020

ACN Barcelona.-El tinent d’alcaldia d’Economia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha assegurat aquest dimecres que si hi ha un “veritable interès cultural” en acollir l’Hermitage es pot buscar un lloc “alternatiu”. Collboni ho ha dit durant el torn de preguntes posterior a la conferència feta al Cercle d’Economia, i interpel·lat sobre el fet que el consistori no autoritzi el projecte al port.”Nosaltres estem a favor que hi hagi iniciatives privades culturals, és més les anem a buscar”, ha afirmat, dient que tota gran ciutat té una oferta cultural privada “de primer nivell”. Per això, ha insistit, si hi ha un autèntic interès “cultural” es poden buscar llocs alternatius. “No fem del lloc el tot”, ha afegit.

Collboni també creu que el govern municipal no ha de valorar un projecte cultural si és “privat”.Ubicacions alternativesL’informe sobre la idoneïtat urbanística -un dels quatre informes tècnics que desaconsellern instal·lar l’Hermitage al port, indica quatre possibles ubicacions alternatives: Moll de Sant Bertran, el Parc de la Barceloneta, finals de la Rambla Prim i les Tres Xemeneies.