Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Collboni diu que la seva candidatura no “amaga” les sigles com “altres”: “Som el que representem”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha assenyalat aquest dissabte en un acte que cap altra candidatura té el nivell “d’integritat” i “capacitat de govern” com el PSC. “Altres fan continuisme, altres no se sap què fan, altres amaguen les seves sigles; nosaltres no. Som el que representem”, ha dit des de la plaça Europa de Montjuïc, envoltat per l’equip que l’acompanyarà en la cursa a les properes eleccions municipals. “Som senzillament barcelonins que estimem Barcelona”, ha assegurat Collboni, que ha defensat que la seva candidatura integra persones “amb experiència i coneixement”.

En aquesta mateixa línia, ha destacat que estan preparats per governar “des del minut zero” perquè ho han fet molts anys i ha afirmat que quan altres parlen amb nostàlgia de Barcelona es refereixen a l’època socialista.

Publicitat

Segons Collboni, el moment és “il·lusionant” però demanarà també “molta escolta i perseverança, rigor, sentit comú i tocar de peus a terra”. Ha dit, per exemple, que Barcelona “necessita urgentment ser endreçada” i ha reivindicat un executiu que estigui “al costat de la gent emprenedora” i no suposi “un fre”.  

Per tot plegat, ha presentat la candidatura del PSC com la que pot fer possible l’obertura d’una nova etapa després de 12 anys en què Barcelona no ha tingut lideratge socialista. Així, ha explicat que el lema de la candidatura serà ‘De nou Barcelona. Collboni Alcalde’ per tornar a posar la ciutat en marxa i recuperar oportunitats i “autoestima”.  

Entre els membres de la llista encapçalada per Collboni hi ha els actuals regidors Albert Batlle o Laia Bonet i perfils diversos com l’exdelegada del govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay, l’activista veïnal Lluís Rabell o la infermera Marta Villanueva.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió