Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Collboni defensa que l’ampliació de l’aeroport del Prat equival a “14 vegades la Nissan en llocs de treball”

ACN Barcelona.-El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha defensat aquest divendres que l’ampliació de l’aeroport del Prat equival a “14 vegades la Nissan en llocs de […]

Avatar
Agències 04/06/2021

ACN Barcelona.-El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha defensat aquest divendres que l’ampliació de l’aeroport del Prat equival a “14 vegades la Nissan en llocs de treball”. En una entrevista al ‘Planta Baixa’ ha subratllat que no s’ha dir que “no” d’entrada, i que cal un debat “rigorós” amb tots els actors implicats. En aquests sentit, demana que sigui la Unió Europea (UE) qui marqui “els canvis” que s’han de fer. “Es tracta d’una gran oportunitat per fer una inversió estratègica”, ha explicat, recordant que el consistori ha de dir la seva, però que és el Govern de la Generalitat qui té les competències.

Collboni ha confirmat que anirà a la taula de negociació amb Ada Colau i Janet Sanz. “Val la pena assossegar el debat, analitzar-ho amb rigor i tramitar el pla”, ha recordat.Pel que fa a la política, preguntat per l’equador del seu mandat de la mà dels comuns, el primer tinent d’alcaldia ha assenyalat que tot i tenir les seves “diferències” no s’ha obstaculitzat l’acció de govern. Així ha defensat que s’ha tirat endavant un mandat “positiu” per la ciutat de Barcelona que ha comptat amb acords, sobretot amb ERC com a soci prioritari.”Crec que aquesta és la fortalesa de la institució en els moments crítics”, ha explicat. Preguntat pel suposat acord amb l’ex-primer ministre francès i llavors candidat de Ciutadans, Manuel Valls, per negociar la investidura de Colau, Collboni ha tornat a defensar el seu relat.”Parlo per mi mateix, és obvi que en una investidura es parla, es dialoga i s’acorda”, ha insistit sense entrar en detalls de quin hauria estat el paper de Colau.