Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Collboni critica “la cultura del ‘no'” en el cas Hermitage i demana una solució per “desjudicialitzar el conflicte”

ACN Barcelona – El primer tinent d’Alcaldia i cap del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha criticat aquest dimecres “la cultura del ‘no’, el conflicte i els desacords […]

Agències 13/07/2022

ACN Barcelona – El primer tinent d’Alcaldia i cap del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha criticat aquest dimecres “la cultura del ‘no’, el conflicte i els desacords que arriben als jutjats”, en relació a la indemnització de 141 milions d’euros per danys i perjudicis que els promotors de l’Hermitage reclamen al consistori. “Estem vivint l’inici de la judicialització que ja vam alertar reiterades vegades que podia passar”, ha lamentat. Alhora ha defensat que la ciutat “ha d’estar oberta a les iniciatives privades culturals”, i que “no es pot permetre perdre oportunitats”. Collboni s’ha compromès a “trobar una solució que permeti desjudicialitzar el conflicte i continuar treballant amb els inversors perquè matinguin l’aposta per Barcelona”.

Després que ‘El País’ hagi publicat que els promotors de l’Hermitage reclamen la indemnització milionària al consistori, la tinenta d’Alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat de Barcelona, Janet Sanz, ha negat que l’Ajuntament tingui cap acord que l’obligui a indemnitzar-los.