Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Collboni comptarà amb Batlle com a responsable de Seguretat i regidor de Ciutat Vella si és alcalde

ACN Barcelona – El candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, comptarà amb Albert Batlle com a responsable de Seguretat i regidor de Ciutat Vella si és investit alcalde. […]

Agències 16/03/2023

ACN Barcelona – El candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, comptarà amb Albert Batlle com a responsable de Seguretat i regidor de Ciutat Vella si és investit alcalde. Així ho ha confirmat Collboni en un acte al Centre Cívic Vil·la Florida en què la Federació del PSC de Barcelona i Units per Avançar han reeditat l’acord per concórrer a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Així, segons contempla l’acord, Batlle, que és vicepresident d’Units per Avançar, es torna a sumar a la llista de Collboni, com ja va fer en les darreres municipals. L’acte ha comptat amb la presència del primer secretari del PSC, Salvador Illa, i del secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler.

En la seva intervenció, Collboni ha fet valdre la pluralitat de la llista que encapçala. “Som l’opció amb més capacitat per sumar sensibilitats i visions diverses perquè tenim un valor prioritari: fer prosperar Barcelona en favor de tots i totes les que hi vivim i treballem”, ha assenyalat. 

A més a més,  ha confirmat que si és investit alcalde mantindrà Batlle al capdavant de l’àrea de Seguretat. Una àrea en la qual, ha recordat, s’ha treballat durant el mandat per sumar un miler d’agents de Guàrdia Urbana i s’han impulsat actuacions per combatre els bicitaxis o la multirreincidència. A més a més, però, també ha avançat que Batlle assumiria la gestió del Districte de Ciutat Vella. Actualment Batlle és tinent d’alcaldia de Seguretat i regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Per la seva banda, Batlle, ha reflexionat: “Us imagineu el que podria ser un govern presidit per l’alcalde Jaume Collboni que representés la totalitat de Barcelona, al marge de la lluita partidària? Barcelona faria un salt endavant. PSC-Units és una suma que multiplica”.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha reivindicat que Barcelona ha d’obrir una nova etapa i ha defensat que només ells poden garantir-ho: “El PSC és un partit de suma, d’acords, i que posa en pràctica la política útil”. Al seu torn, Ramon Espadaler ha valorat molt positivament la reedició de l’acord amb el PSC per concórrer a les eleccions municipals. “Renovem l’aliança, fonamentalment per dues raons: perquè el tàndem Collboni-Batlle ha donat bons fruits i perquè tenim molt a dir i molt a fer”.