Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

Collboni celebra que Barcelona pugui tirar endavant els seus pressupostos després de l’aval d’ERC

ACN Barcelona.-El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha celebrat aquest dimarts que el consistori pugui tirar endavant els pressupostos després de l’aval d’ERC. Collboni ha assegurat […]

Avatar
Agències 23/11/2021

ACN Barcelona.-El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha celebrat aquest dimarts que el consistori pugui tirar endavant els pressupostos després de l’aval d’ERC. Collboni ha assegurat que l’aprovació dels comptes és “determinant” per al futur de la ciutat en un moment “extremadament sensible” per a l’economia, “colpejada” per l’impacte de la pandèmia. El primer tinent d’alcalde ha destacat la vocació “transformadora i reparadora” dels comptes, amb mesures per fer front a la situació provocada per la crisi sanitària i iniciatives per impulsar la “transformació” de la ciutat.

“És el pressupost que la ciutat necessita, el més alt de la història de Barcelona, i conté mesures que directament influeixen i determinen la vida de molts ciutadans, especialment del sector comercial”, ha assegurat en la inauguració del VI Summit de Barcelona Oberta. En aquest context, el primer tinent d’alcalde s’ha compromès a iniciar la transformació de la Rambla a partir de l’aprovació dels nous pressupostos del consistori. “Guarir la ciutat i continuar el procés de transformació són dos eixos fonamentals”, ha afirmat. Aquest dilluns, Collboni va assegurar que no hi havia cap acord de pressupostos a l’Ajuntament de Barcelona per molt que ERC hagués anunciat que donaria suporta als comptes de la ciutat a canvi de l’aval dels comuns a la Generalitat. “Maragall ha dilapidat en 72 hores la seva credibilitat quan deia que ‘no’ a tot i ara diu que ‘sí’. No havia vist mai un gest de tanta supeditació de Barcelona a la política catalana”, va etzibar en la presentació del Barcelona International Welcome Desk.