Dilluns, 28 de novembre de 2022 - Edició 1586
La República

Collboni assegura que té un acord amb Colau per tancar els pressupostos municipals de 2023 “en els propers dies”

ACN Barcelona – El líder del PSC a l’Ajuntament de Barcelona i primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha assegurat aquest divendres que té un acord amb l’alcaldessa Ada Colau per […]

Agències 07/10/2022

ACN Barcelona – El líder del PSC a l’Ajuntament de Barcelona i primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha assegurat aquest divendres que té un acord amb l’alcaldessa Ada Colau per tancar els pressupostos municipals del 2023 “en els propers dies”. El tinent d’alcaldia ha precisat que només els falten tres demandes per acabar de negociar amb els comuns: un paquet de mesures contra la crisi econòmica, la bonificació del 75% de la taxa de les terrasses i mantenir l’equilibri d’inversions entre els diferents barris de la ciutat. Collboni creu que són “peticions raonables” i que el retard en l’acord es deu a l’actual situació “sobrevinguda” que obliga a retocar la base de pressupostos que es va redactar abans de l’estiu.

El líder municipal dels socialistes de Barcelona ha afegit que creu que la ciutadania no entendria que el PSC i Barcelona en Comú no arribessin a un acord pressupostari en l’actual situació de crisi econòmica i energètica i alça de preus. “Sempre que la senyora Colau i jo hem adquirit aquest compromís, els pressupostos han sortit endavant”, ha remarcat Collboni.

El tinent d’alcalde d’Economia ha explicat que, en part, el retard en l’acord també es deu al fet que amb la informació que té ara el consistori sobre la nova situació econòmica cal retocar la redacció inicial del projecte per afegir “mesures de suport” a alguns àmbits de la ciutat.