Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Collboni assegura que el MWC “es farà” i ho qualifica d’un “èxit rotund” per Barcelona

ACN Barcelona.-“El MWC es farà, és un èxit rotund per la ciutat”. El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, s’ha referit així a la celebració del congrés […]

Avatar
Agències 11/05/2021

ACN Barcelona.-“El MWC es farà, és un èxit rotund per la ciutat”. El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, s’ha referit així a la celebració del congrés de telefonia mòbil a Barcelona, previst entre el 28 de juny i l’1 de juliol, després que Samsung hagi cancelat la seva participació presencial. La companyia sud – coreana se suma a altres empreses del sector, com Nokia, Google, LG o Ericsson. Tot i les baixes, Collboni s’ha mostrat convençut de la celebració del congrés i ha assegurat que es tracta d’una “aposta determinada” de la GSMA, el govern espanyol, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona. “L’important és que la ciutat no s’aturi”, ha dit en la presentació oficial de la cinquena edició de l’Advanced Factories.

Collboni ha destacat la necessitat de “reactivar” el sector dels congressos, sempre que la situació sanitària ho permeti. “Com més triguem en reactivar l’economia, més risc hi haurà sobre les empreses i els llocs de treball”, ha alertat. Així mateix, el tinent d’alcalde ha assegurat que les fires presencials “tenen i tindran tot el sentit del món”, ja que, més enllà de permetre conèixer nous productes o activitats, també faciliten trobades i acords de negoci.